lördag 7 juli 2012

Åska och provritt.


Det är varmt, nej förresten, det är mer än varmt.
I natt slog åskan ner ett stenkast från vårat hus, inte undra på att jag tyckte det var nära! Jag är ingen vän utav åska, på håll möjligen, men när det börjar fräsa i luften då stiger jag ur sängen och drar på mig ett par underbyxor, allt för att slippa stå naken på gatan om åskan skulle slå ner just i vårt lilla hus.

Idag har jag provridit Lisette, en ståtlig dam på 1,70 i mankhöjd. Jag som under en längre tid mestadels ridit Bark som mäter cirka 1,46 fick nästan svindel, eller inte. Jag överdriver! Det var en mycket trevlig dam med ett fantastiskt steg, lugn och orädd. Nu hoppas jag det blir fler turer med Lisette, det känns spännande! Tack Anna för en trevlig runda!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Någon konstig slags värme har vi haft idag i Stockholm
Kan ju vara något regnväder som ligger och trycker på någonstans

Vi skulle behöva en rejäl urladdning i hela landet

ha en fortsatt bra kväll

Rigmor sa...

Å här har du en till som ogillar åskan...det har hänt att jag suttit i bilen en halv natt...oss emellan!! Men luften efteråt är underbar.
Sen förstår jag känslan av en tur på en lugn och sansad hästdam, även om det var många år sen jag red, och då på tjurskalliga fjordingar. Idag på vår tur hem med husbilen var det trafikstockning, långt fram på vägen sprang en vettskrämd häst lös och vid vägkanten stod en nästan lika vettskrämd tös och grät. Allt slutade lyckligt, en rådig bilförare hoppade ur bilen och grabbade tag i hästen som dansade runt lite först men sen lugnade ned sig. I husbilen satt jag och höll andan...
Kram kram

Znogge sa...

När jag flög hem i går flög vi ovanligt högt och över ett magiskt och gigantiskt åskväder. Samtidigt lite skrämmande...

mammaxtre sa...

Jag vet, tack o lov, ingen vars åskan slagit ned hos. Trosor är bra, om man skall ut ur huset :-)

Ha det gott