söndag 25 mars 2012

Den bara flög förbi


Helgen flög fullkomligt förbi. Vi började med innebandymatch i fredagskväll, en match som slöt med storstryk för Endre IF, suck, så besviken jag var när vi åkte hem!

Lördagen var avsatt till dotterns fotbollsmatch i Visby med lite shopping och lunch tillsammans innan avspark. Shoppingen gick väl sisådär får jag säga. Vi skulle köpa en ram, tog mått innan vi åkte till Visby, och lämnade lappen på köksbordet!

Söndagsmorgon, vaknar tidigt. Men hur tidigt blir det när man ska skruva fram klockan? Inte särskilt! Hade tänkt putsa fönster men en isande kall vind får mig att tänka om, det blev storstädning utav bilen. Stackars bilen som sällan får någon kärlek och omsorg, ändå går den och går och går. Fantastisk bil (läs gammal AUDI 80) jag har!

Efter biltvätt och mat blev det uteritt på Gannarve gård. Den ritten har jag sammanfattat här. Åh vad jag älskar hästar! Jag vet... Det låter barnsligt, men jag kan inte hjälpa det, hästar är... fängslande. Men det är inte bara hästarna, det är allt runt omkring, hela konceptet som gör mig så lycklig.

Jag är helt felplacerad, här, mitt inne i samhället.

8 kommentarer:

Bea sa...

Hej Åsa!

Händelserikt här att läsa!

Tiden bara flyger iväg - faktiskt! Min snart två och en halv vecka semester är snart förbrukad och det blir dags att återgå till näringarna :)
Skönt utvilad i alla fall!

Ha en lugn och fin vecka! /bea

Gunilla sa...

Vilken fin bild på svanarna.

Och vilket härligt inlägg om din helg som bara tycks ha flugit iväg. Men tiden går ju fort när man har roligt.:o)

Hästar är fantastiska djur. Vi har ägt två stycken.

Ha en fin start på veckan.
Gunilla

Znogge sa...

Härligt när man hittar ett intresse som blir en så viktig del av tillvaron.

Ha en fortsatt bra måndag!

Ninja sa...

Inte konstigt att helgen flög med alla de aktiviteterna inplanerade...

Rigmor sa...

Det ska planeras in mycket när det är helg...eller också jobbar man!! Tycker du fick en bra avslutning i alla fall, uteritt...Å det är väl bra att ha en hobby som ger en mycket, jag tänker på dina hästar nu. Inte mer konstigt än att jag kryper runt med kameran i skog och mark, för att inte tala om när vi har kalas...tror varenda unge på de sista bilderna ser lidande ut...ska hon nu komma igen med den där och knäppa...
Biltvätt...det vet jag inte när senast min stackars bil vart bortskämd med...jag är urusel på att sköta om den kraken, och ändå gör han som din, går i ur och skur. Men jag är bara inte intresserad...
Kram kram

mammaxtre sa...

En bild att njuta av. Som du vet gör jag jag mina försök att fånga svanar på en "bra" bild. Du hann före mig :-)

bokhyllan sa...

Underbar bild, Åsa.
Hästar är vackra att se på. Härligt med ditt brinnande intresse. Men jag måste erkänna att jag är lite rädd för dem. De är väääldig stora och höga.

Min plats i solen sa...

Fantastisk bild Åsa! Ni har verkligen ett rikt fågelliv på Gotland.

Din kärlek till hästarna och hela konceptet lyser verkligen genom varenda rad och bild i dina inlägg och jag blir så glad när jag läser om din kärlek. De där sakerna som vi brinner för och som får oss att må bra ända in i själen är så viktiga. Och viktigt att vi låter dem få vara en del av våra liv.

Ta hand om dig vännen och njut av vårsolen. ♥

Kram Lotta