tisdag 20 mars 2012

Kompostkvarn, anti-aggressions-maskin?

 Jag har fått en kompostkvarn, och den funkar över förväntan!

 Den förvandlar ris och grenar till flis på ett litet kick.

Anti-aggressions-maskinen har jag döpt om den till. Det känns så gott för de inre aggressionerna att stå där och mata ner och bidra till att maskinen kan tugga i sig frenetiskt, sluka och förinta allt den får tag i.
I de svartaste av stunder kanske man skulle kunna tänka sig att tänka tanken... " Nu matar jag ner den där förbannande..."

Men för allt i världen, stanna vid tanken!!!


Nu måste jag vänta tills det blir lite varmare så igelkottarna har vaknat och flyttat ut innan jag går till botten med rishögen.

5 kommentarer:

Rigmor sa...

Det där är ju något för mej!! Ja, jag är väl inte så upprörd just nu...men vi ska fälla fem stora björkar på tomten, och jag riktigt bävar för allt ris som blir...känner att det liksom ligger på min lott. Fast största bekymret runt detta är alla mina vita pioner som står mitt i fällriktningen...där kan man prata om ångest!!
Kram kram

Hannu sa...

Säkert bra maskin för rätt ändamål, men jag törs nog inte inskaffa...tankarna kunde bli verklighet :(

Monica sa...

Det där är en "guds gåva till dom med trädgård". Och roligt är det också! Stod en god del av söndagen och matade grenar och det är liksom lite meditativt. Man matar och tänker och tänker och matar. Och så blir det en liten fin hög av den stora rishögen!

Znogge sa...

Som pappersförstöraren på mitt jobb... Den ger samma känsla ;-)

Ninja sa...

Jag har alldeles för lite kvistar......tror jag.