torsdag 23 maj 2013

FörgänglighetFörgänglig, så känns våren i år.

Först ingenting, 
sedan ingenting,
så plötsligt,
allting.


I går fick jag ovett för något jag inte gjort, så irriterande det är!

Annars har rödbetorna grott och jordgubbarna blommar. Paprikan är utomhus liksom physalisen, de står nu under väv som klimatutjämning. Äppelträd, maskros och vit syren står i blom.

I eftermiddag har vi handledning på jobbet, kan behövas, för trots åratal av rutin och vana är vi ändå inga evighetskällor av energi att ösa ur.

Ska jag skriva något om hästarna också? Att de finns där, alltid, som solar i mitt liv och att jag red en underbar uteritt i går kväll i den ljumma majkvällen. Så rik jag kände mig.

Tack Anna för din generositet. Jag vill så gärna återgälda dig på något vis... Vad som helst... Fast helst inte gräsklippning eller fönsterputs ;)

9 kommentarer:

Ingrid sa...

Man skulle verkligen önska att det gick att stoppa tiden nu ett tag, det går alldeles för fort.....

Rigmor sa...

Hahaha...inte gräsklippning eller fönsterputs...man kan nästan tro att det var jag som skrivit det!!
Handledning...borde vara en självklarhet tycker man...fast jag måste säga att jag vart lite imponerad av vår ena chef, när vi hade påhälsning av politiker för ett tag sen. Då tog hon i med stora bokstäver, och undrade var de fanns när tidningarna gjorde stora feta rubriker om vården, eller avsaknad av vård, när det är politikerna som fördelar pengarna...??!! Å så känns det med handledning ibland, det måste nästan hända något först innan det kommer hjälp.
Ha det så gott!!
Kram kram

znogge sa...

Att få orätt ovett är verkligen bland det mest irriterande som finns! Hoppas du fick klargjort det.

Carita Liljendahl sa...

Visst går det fort på våren men den är ju underbar med sin skira grönska. Fina bilder!

Hoppas det ovett du oförtjänt fick över dig rann av dig under den sköna kvällsritten!
Kram!

Anonym sa...

Vilka fina bilder du bjuder på Åsa.
Det är aldrig trevligt att få ovett för något man är oskyldig till. Hoppas du kunde droppa det fort så det inte förstör "din dag". Ofta lättare sagt än gjort.

Mia sa...

Hos dig har det kommit mycket längre än här, några syrinblommor har jag inte sett ( men knoppar). Få ovett är aldrig kul, ännu mindre när man inte gjort det, hoppas du sa ifrån, själv är jag dum nog att alltid bita i mig sånt.
Ha det fint :)

mammaxtre sa...

Orätt fastän man inte är skyldig, låter trist och som om det ligger på en mycket låg nivå. Bra med handledning tänker jag. Om det nu är jobbrelaterat. Bra ändå såklart!

Rik kände du dig och jag förstår din känsla. Vilken härlig stund.

Bea sa...

Hej!
Ja, visst är det förgängligt med alla blommorna som vi såååå väntat på!! Lika snabbt som de hann upp ovan jord, var blomningen fullt utslagen och värmen gjorde den sköna tulpanens tidevarv så kort, alldeles för kort.
Oj, bi-kursen ser lite farlig ut med alla skyddskläderna på ;)
Kram /bea

Hannele på Hisingen sa...

jag har haft egna bin ett par år.