torsdag 11 oktober 2012

Coben och Bilbo

Så har jag snart manglat ännu en Coben, alltid lika spännande. Så spännande att jag min vana trogen läser slutet på ett tidigt stadium, allt för att lugna nerverna.


Nu ska jag trycka några sidor till innan det är dags för matlagning (kålpudding) och sedan ridlektion på Gannarve, om allt blir som planerat så ska jag rida Bilbo och vi ska visst ha galopparbete.

Känns som en blind leder en annan blind, tjohoo!!!


6 kommentarer:

Bea sa...

Hej!
Du har rätt, kolla slutet för att få lugn och ro :))

Menar du verkligen att Kaskad pelargonerna går att övervintra? Jag hade för mig att det är lönlöst, men nu blir jag osäker och får lov att ta in dom i "pelargonrummet" med dom andra!?

Trevlig kväll /bea

SoF sa...

Åh - det är väl härligt med böcker!!

Älskar mina bokläsar-perioder.

Just nu har jag fastnat för mp3-ljudböcker (nåt som jag aldrig lyssnat på tidigare), för då kan jag sitta/ligga avslappnat och slipper få mer värk. Superbra!

Hoppas nu att det går bra med "en blind som leder en annan blind"-lektionen. ;)

Fastlandskram!

Znogge sa...

Så snyggt här var inne! Lite mer höstaktigt...

Visst skriver han fantastiskt spännande och bra. Hoppas det blir en spännande ridtur också;-)

Unknown sa...

Riktigt läsarväder är det nu! Mellan skogsjoggingturerna då förstås :)

Vilken fin mugg!! Var hittar man en sån?

Ninja sa...

Låter som en helt okay dag :)

Rigmor sa...

Så skönt...trodde nästan det bara var jag som ibland måste läsa lite lite i slutet först...å när jag gör det, då gör jag det nästan lite i smyg, just som om någon skulle märka och bry sej om det!! Sen kan jag nöjt fortsätta i boken, och betydligt lugnare, när jag vet hur det slutar...här vill vi inte ha några obehagliga överraskningar!!
Skulle ha kunnat dela din dag för övrigt också...kålpudding är gudamat, och ja, jag hade kunnat stått med kameran och föreviga när du galopperade!!
Kram kram