onsdag 3 oktober 2012

Coolast i världen?

Att komma ut i skogen,  det är grejer det! 
 Jag har lyckan att få vara medryttare till världens coolaste häst. Eller, det vet jag ju inte, men jag har svårt att tänka mig en coolare häst än Lisette.

Och därmed kommer historien från dagens uteritt!

För att komma ner i skogen tar vi vägen genom ett par gator i vårt kvarter. Idag blev det lite rörigare än vanligt. En lastbil hade parkerat på ena sidan gatan, på andra sidan hade de lastat av pallar med modell högre inplastade vita föremål. Däremellan ska vi passera.

20 meter längre fram står en hund hängande över staketet och skäller så lungorna ska hoppa ur.

Inga problem tänker Lisette, varken lastbilar eller inplastade föremål har någonsin attackerat mig, och den där hunden har jag sett förut.

Så vi passerar lugnt och fint både lastbil och lastpallar, tar sikte på hunden som hänger över staketet, fortfarande skällande.

Då far det ut en liten chihuahua, den är inte högre än Lisettes hovar, och min enda tanke är att trampar Lisette på den där lilla ynkliga varelsen så återstår bara en våt liten fläck.

Den lilla, lilla hunden springer runt den stora, stora hästen. (Fortfarande skäller den stora hunden hängande över staketet)

Jag gör halt och inväntar matte som nu dykt upp och försöker locka till sig den lilla,lilla 13000 kronors hunden som verkar något självmordsbenägen. Matte har ingen större framgång kan jag säga. Så efter en ganska kort stund lämnar jag och Lisette den kaotiska situationen med den stora, FORTFARANDE, skällande hunden, den lilla, lilla självmordskandidaten (som gör ett tappert försök att hänga på oss) och deras matte.

Lisette? Hon verkat fullständigt oberörd.

Åsa? Jag är imponerad!

6 kommentarer:

SoF sa...

Cool var ordet!
Jag är också imponerad av Lisettes beteende.

Varma höstregnshälsningar!

Ingrid sa...

Lisette måste verkligen vara en riktigt cool häst. Vilken pärsing!

Rigmor sa...

Imponerad..., jag är mer än så!! Vilken trygg häst!! Kan bero på att den som satt i sadeln också kände sej trygg...Å en sak är säkert, småhundar är inte att lita på alla gånger!! Gläfser mest, nervösa som sjutton...näe, en stor rejäl hund ska det vara i så fall, om jag får säga mitt...
Kram kram

Znogge sa...

Det var verkligen imponerande! Jag har en hund som gärna vill leka med hästar så gissa varför hon är kopplad...

Ninja sa...

Polishästkandidat kanske?
Liza är rätt cool hon med, men det där hade nog fått hennes arabnerver att vibrera :)

Min plats i solen sa...

Helt klart den coolaste häst som finns. :)

Kram Lotta