torsdag 6 december 2012

AdventsmysGunilla har adventspyntat så fint i gamla stallet på Gannarve.Varje gång jag traskar ner där i mörkret för att hämta och lämna älsklings-Bark svämmar myskänslan över mig och värmer i själ och hjärta.

När jag sedan öppnar stalldörren och möts av frustande hästar, då vet jag att lycka och rikedom inte handlar om pengar, status och vackra fasader.

Fast hästar och pengar har ju ett visst samband...

10 kommentarer:

SoF sa...

Ser verkligen mysigt ut...där i vinternatten.

Znogge sa...

Och så fint du lyckades fånga det. Verkligen julkänsla!

Anonym sa...

Fint berättat Åsa. Jag blir berörd av att du har förmågan att se det stora i det lilla, i en situation som man gjort flera gånger och som alltför ofta tenderar att bli en vardagsgrej där sinnena slumrar.
Tänkvärda ord på slutet. "Lycka och rikedom är något mycket finare än pengar, status och vackra fasader." Mysiga bilder.

kalebass sa...

Verkligen mycket vackert,(liksom övriga bilder i bloggen!) Nej, rikedom är att ha förmågan att kunna se och känna det som du så fint skriver. Många med "pengar" bara rusar förbi, i jakten på mera pengar, och status...

Rigmor sa...

Du är så underfundig i dina inlägg...Man drar ofta på smilbanden eller också får man sej en tankeställare...sånt gillar jag!! Gillar även alla gamla fönster, hästarna har det då för mysigt nu i juletider, ja annars också förstås!!
Kram kram

Unknown sa...

Fina bilder med hög mysfaktor.

Ingrid sa...

Så fint du fångat den känslan!

ansepanse sa...

bara man har pengar så att man klarar sig, sedan har pengar ingenting med lycka att göra, vilket mysigt stallfönster :)
Sv: tack snälla, men det gick inte så bra
kramar

Ninja sa...

Tyvärr har hästar och pengar mycket gemensamt, men som tur är vet hästarna inte om det.

Kersti sa...

Trist att det ska vara så pengar och hästar. Men dina fina bilder och din text värmer i vintermörkret. Kanske jag skulle förvåna min svägerska (ridskolechef) med att börja rida :) blir helt klart inspirerad av dina inlägg. Kram Ps: ska snart baka ditt julbröd DS