onsdag 1 augusti 2012

Illusioner


Visby i topp trots att vi inte har någon midnattssol, det tycker jag är tungt!

För övrigt så snubblade jag över ett blogginlägg av Karin Milton som driver ett litet hotell i Västergarn sedan ett år tillbaka. Karin skriver klokt om illusioner och att skapa en bild utåt som bara är en liten, liten del utav verkligheten. Här kan du läsa blogginlägget!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Tack för länken till Stelor!
Det var ett bra inlägg och så hittade jag ju en massa bilder från min gamla arbetsplats.

Znogge sa...

Tydligen Gotland och norra Sverige som dragit vinstlotten i år. Grattis och tack för ditt grattis!

Rigmor sa...

Jaha ja...å Örebro tog de inte ens med på listan...kan väl ha sin förklaring!! Nu ska jag kolla blogginlägget som du visade till!!
Kram kram

Oljekritan sa...

Läste förra inlägget med..lockades hit av en bloggvän...så sant s¨å sant som det står skrivet..Vi lever i illusioner av det överlyckliga och perfekta..vill vi det? Eller är vi bara så smarta att vi inte går på det. Men vi älskar ju det vackra och perfekta, våra ögon gillar det ytliga..Jag bodde nyligen på ett mycket ruffigt hotell på Åland, kunde kallas charmigt..men vi rynkade på näsan, ty de hade inte rustat överallt, de hade inte det där perfekta..inte ens den där slitna charmen som vi gillar..dessutom luktade det fukt..det var inte speciellt billigt...men personalen var jättegullig..så, vi minns bara personalen...just nu.
Fin blogg du har..Karina

Min plats i solen sa...

Tack för länken Åsa. Ett mycket klokt inlägg och jag instämmer till fullo vad det gäller inrednings- och livsstilsmagasin. De säljer illusioner och drömmar. En illusion om att det är så det ska vara. Tillrättalagt. Stylat. Men ingen lever ju ett så välpolerat liv. Dock verkar det vara drömmen om det välpolerade och perfekta som tidningsköparna vill ha eftersom tidningarna säljer som smör i solsken. Tänkvärt.

Kram på dig du soliga kvinna