fredag 15 februari 2013

Prioritera


Att prioritera är öken. Jag vill ha allt, hela tiden, jämt.
Ibland funkar det att öka på och länga stegen, men ibland stå även jag inför faktum,
prioritera, välj, något måste bort.

Ni vet, som i fem myror är fler än fyra elefanter, eller i alla fall, ni som var unga på 70-talet vet, när Brasse stod där och hojtade "fel, fel, fel" med skadeglädje i rösten.

Faktum är att biodlingskursen krockar med ridlektionen och jag genomgår just nu en personlig kris. 

Undrar om det är att gå för långt om jag ringer och föreslår en annan kväll?  Varför inte fredagskvällar? Allt är väl ändå bättre än denna heliga tisdag?


5 kommentarer:

Rigmor sa...

Fniss...att man alltid ska få styra upp saker och ting när andra inte förstår...klart man inte kan ha kurs en tisdag...!!Fördelen med en fredag...ja, att det kanske inte blir så trångt då...Allvarligt, det är väl märkligt att saker och ting ska köra ihop sej sådär, när man hittar något som man brinner för och inte vill välja bort något annat??!!
Ha en bra helg!!
Kram kram

Znogge sa...

Aj då, det kallar jag beslutsångest! Ibland skulle man vilja vara på två ställen samtidigt... Hoppas du blir nöjd med ditt beslut!

Mia sa...

Tisdag?? Otroligt, allt som händer är just på tisdagar. Vad är det med den dagen som alltid är kurs, möter och i tillägg den enda kvällen som det är något på TV? Ringer en väninna så kan du ge dig på att det är en tisdag hon vill bjuda på kaffe också.. Behover väl inte nämna att jag tyckte alla mina kvällsskift var tisdagar...
Jag tycker du ska föreslå fredag, vad händer annars en sån kväll?
Ta det lugnt och njut helgen :)

Min plats i solen sa...

Trist när roliga saker krockar med varandra och man kanske måste välja bort. Det är så mycket svårare att välja bort roliga saker än de tråkiga. Hoppas det löser sig.

Kram Lotta

Kersti sa...

Jag vet precis hur det där är och dessutom på tisdagar. Kör och foto krockar ständigt. Jag vägrar ta bort något utan försöker prioritera rättvist mellan aktiviteterna. Har försökt flytta en av dem till annan dag men det blev tvärstopp :(