onsdag 13 februari 2013

Sanning eller myt?


Det finns två typer utav människor,
de som känner efter och de som inte känner efter.

Frågan är om männen är överrepresenterade i den första gruppen, 
eller är det en myt? 

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Jag har en känsla av att många av männen tillhör typ ett. Du kommer väl ihåg den där härliga reklamen: När en kille blir förkyld!

Znogge sa...

Kan ligga något i det ja... Även om det så klart finns undantag!

Kersti sa...

Ja jag tror att det finns ett korn av sanning där.

Anonym sa...

Det kan möjligtvis finnas en "vallmo på fältet" i det du skriver. :)
Måste erkänna att det stämmer rätt bra när jag tänker tillbaks på människor jag mött på livets stigar. Fast det finns alltid undantag från alla regler.

Sedan väljer man sina duster. Minns även att jag rätt högt upp i åldern gnällde för min mamma i telefon när jag var förkyld. När jag slutade samtalet kunde jag börja skämta och vara som vanligt igen mot kompisar om de råkade vara i min lägenhet vid tillfället.

Om jag ska vara lite mer personlig minnns jag även hur jag hade alla sjukdomar som jag förhörde min dåvarande flickvän på, som utbildade sig till sjuksköterska. Sjukdomarna brukade gå över till nästa dag som tur var. :) Vi skrattade gott åt det hela tiden, men lite inbillningssjuk var jag allt.
Jag har även varit tuff i andra sammanhang och struntat i att vila när jag haft feber, haft skador m.m. Istället varit korkad och tävlat, tränat och tänkt att det går över. När man är ung är man odödlig. Tror man.

Rigmor sa...

Tror det ligger en hel sanning i det...och det är nog därför fördelningen i livet är som den är, män har skäggväxt och rakar sej, vi kvinnor har våra dagar varje månad, vi föder barn, vi kan göra två saker samtidigt och män...ja de sköter sin skäggväxt...!! OBS...ironi...om nån skulle ta illa upp...*skrattar*...
Kram kram